Onze diensten

Komen er wel bezoekers op je website, maar bellen of mailen ze nooit. Schaam je je voor je huidige website? Levert je website momenteel niets op? Loop je zelf of met de mensen om je heen technisch vast. Ben je bang dat je potentiële klanten op basis van je huidige website voor de concurrent zullen gaan kiezen en jou niet voor vol aanzien?

Ontwikkeling altijd in WordPress

VDS Webdesign is een WordPress ontwikkelaar pur sang. Alle websites worden ontwikkeld in WordPress.

WordPress is veruit het populairste CMS ter wereld met een marktaandeel van meer dan 25 procent. De nummer twee volgt met slechts 3 procent. Wij geloven in WordPress en wij houden van WordPress.

WordPress kent inmiddels overal een oplossing voor en wij kennen door onze ervaring de oplossingen van WordPress. WordPress kent wereldwijd bovendien de meeste ontwikkelaars en vanuit Tilburg dragen wij ons steentje daar aan bij.

iSetchi

Plugins, koppelingen en issues

We bouwen websites en webshops, schrijven en herschrijven WordPress plugins en zorgen ervoor dat koppelingen met andere systemen vlekkeloos verlopen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn onze mollie koppeling voor iSetchi en de koppeling met het afspraak systeem voor fysiotherapie praktijk Fysio Profectus.

We werken dagelijks aan het oplossen van issues tussen plugins en horen graag waar we jouw bedrijf mee kunnen helpen.

Webshops met WordPress WooCommerce

Een WordPress webshop nodig? Wij bouwen alle e-commerce websistes met de populaire WooCommerce plugin, inmiddels beide eigendom van Automattic en ondanks niet kloppende mythes, toch goed draaiend met tussen de 10.000 en 15.000 producten.

We zorgen voor betalingsmodules als iDeal, pay.nl, ogone, paypal of creditcard. Ook hebben we ruime ervaring met prijsflexibiliteit en verschillende soorten van verzending.

Na oplevering zijn alle producten aan te passen, foto’s te wijzigen en producten toe te voegen, zonder tussenkomst van ons. Een stuk minder gezellig, maar wel zo makkelijk.

Apple iPhone space gray nauticdock

WordPress.

Website in uw huisstijl

picapp-hand-1

ONZE WERKWIJZE

We gaan graag met u in gesprek om een beeld te krijgen van uw bedrijf, uw doelgroep en uw klanten. Zodra we uw logo en huisstijl hebben ontvangen bouwen wij op basis hiervan het concept webdesign. Heeft u nog geen logo of huisstijl? Geen zorgen, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.

Kennismaking

Kennismaking telefonisch of via de mail. We bespreken uw wensen en ideeën. We komen er graag achter wat voor design u in gedachten heeft.

Vragenlijst

We vragen u om een vragenlijst in te vullen. Hier staan vragen in over welke websites u mooi vind en welke juist niet.

Concept

Wij gaan aan de slag met een eerste opzet aan de hand van de vragenlijst. U ontvangt van ons binnen één week het eerste concept.

Feedback

U kunt feedback geven op het concept. Wij gaan hard aan de slag met uw feedback tot u 100% tevreden bent!

Oplevering

Uw feedback is verwerkt, het webdesign is geoptimaliseerd en u bent 100% tevreden. Uw website is klaar om live te gaan, let’s go!