Over VDS Webdesign

Ontzettend toe aan een nieuwe website?

VDS Webdesign kan voor u professionele & betaalbare websites realiseren. Wij zijn er van overtuigd dat uw website uw bedrijf kan maken of kraken. Het is daarom van groot belang om een full responsive website te ontwikkelen welke voldoet aan de moderne eisen van Google.

Omdat Google natuurlijk de grootste zoekmachine ter wereld is wil je wel dat je goed gewaardeerd wordt en zo hoog mogelijk in Google naar voren komt. Dit kan middels onze SEO service welke standaard in onze pakketten zit inbegrepen.

Bij VDS Webdesign staat persoonlijk contact met de klant altijd voorop! Wilt u een afspraak met ons maken of komt u ergens niet uit dan zullen wij altijd proberen om langs te komen of op afstand de problemen voor u te verhelpen.

Dankzij onze unieke formule is het voor ons mogelijk om professionele websites tegen zeer aantrekkelijke tarieven te realiseren. Bekijk ons portfolio en bepaal zelf wat u er van vindt!

Grafisch ontwerpen0%
Wordpress CMS0%
Webshop 0%
SEO & SEA0%

Een tevreden klant

We bereiken dit door goed naar u te luisteren en daarna hard te werken als webbouwer, webontwikkelaar of software specialist. Er is niets mooier dan samen met u tot een mooi product te komen. Wij helpen uw algemene idee of visie concreet te maken en als softwareontwikkelaar of website bouwer voor u te realiseren.

Altijd online bereikbaar

Het is bijvoorbeeld binnen de detailhandel steeds lastiger om het hoofd boven water te houden, nu het internet het speelveld verandert. Een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te beheren website en/of webshop vormen een sterke investering. We gaan er als webbouwer graag voor u mee aan de slag.

Designers met ervaring

We zijn ervaren website makers. Webdesigner gezocht of zoekt u een specialist in software ontwikkeling? Van maatwerk applicaties en software tot aan websites, webshops en activiteiten op social media. Wij helpen u te ontzorgen.